EVENTS & KONKURRENCER

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

ENERGY (NRJ) DANMARK
NORDSØVEJ 8
2150 NORDHAVN
INFO@NRJ.DK

©️ 2019 NRJ DANMARK

INFO VEDR. COVID-19

Det er vanskelige tider for alle i øjeblikket. Vi har derfor forståelse for, at der kan være kunder, hvor der er et klart behov for at flytte, udskyde og re-schedulere kampagner, som ikke kan afvikles nu grundet COVID 19 – og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe med at flytte jeres kampagner til senere, så vi kan hjælpe jer alle med at holde hjulene i gang.

Vi er midlertidigt også nødsaget til at holde vores egne hjul i gang, hvorfor vi desværre ikke kan ændre betalingsbetingelser på aftalte kampagner – upåagtet, hvor meget vi gerne ville.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvor mange, der vil afvikle deres udskudte kampagner på samme tid. Derfor kan vi komme i en situation, hvor der i visse uger er udsolgt i reklameblokkene. Vi tager derfor forbehold for, at det kan blive nødvendigt at foretage visse småjusteringer i udskudte kampagner – og beder om, at alle udviser forståelse og en vis fleksibilitet, så vi kan få alle kampagner afviklet.