HER FINDER DU OS

VORES FM FREKEVENSER

ENERGY I KØBENHAVN 107,9

DAB +

Oplev ENERGY i den bedste kvalitet lige nu på DAB+
Du kan lytte til ENERGY på DAB+ i hele landet!

ENERGY APP

Download ENERGY appen allerede i dag, og lyt til ENERGY lige når du har lyst, om du er på farten eller i træningscenteret. Du finder den på APP Store under NRJ Danmark.

MERE RADIO

Alle FM Programmerne, de seneste hits og meget mere finder du i den danske udgave af RADIO PLAYER kaldt Mere Radio. Download appen allerede idag.

ENERGY (NRJ) DANMARK
NORDSØVEJ 8
2150 NORDHAVN
INFO@NRJ.DK

©️ 2019 NRJ DANMARK

INFO VEDR. COVID-19

Det er vanskelige tider for alle i øjeblikket. Vi har derfor forståelse for, at der kan være kunder, hvor der er et klart behov for at flytte, udskyde og re-schedulere kampagner, som ikke kan afvikles nu grundet COVID 19 – og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe med at flytte jeres kampagner til senere, så vi kan hjælpe jer alle med at holde hjulene i gang.

Vi er midlertidigt også nødsaget til at holde vores egne hjul i gang, hvorfor vi desværre ikke kan ændre betalingsbetingelser på aftalte kampagner – upåagtet, hvor meget vi gerne ville.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvor mange, der vil afvikle deres udskudte kampagner på samme tid. Derfor kan vi komme i en situation, hvor der i visse uger er udsolgt i reklameblokkene. Vi tager derfor forbehold for, at det kan blive nødvendigt at foretage visse småjusteringer i udskudte kampagner – og beder om, at alle udviser forståelse og en vis fleksibilitet, så vi kan få alle kampagner afviklet.