PROGRAMMER & VÆRTER

06.00-10.00

WAKE UP MED KASPER & KASPER

Nyd morgenen på ENERGY alle hverdage fra 06.00-10.00. Kasper &  Kasper spiller den bedste musik fra ind og udland blandet med de nyeste godter fra upcoming artister. De snakker om vind og vejr, og sørger for du kommer ordenligt igennem din morgen. 

10.00-14.00

TIME OUT MED NICLAS

Niclas har overtaget formiddagen fra Kasper Svenstrup der nu er at finde i morgenshowet sammen med Kasper Kirkegaard. Niclas sætter i formiddagsprogrammet fokus på musikken.

14.00-18.00

COFFEBREAK MED NADIA MALM

Eftermiddagen er det helt rigtige tidspunkt til et Coffee Break sammen med Nadia Malm. Programmet starter kl. 14.00 og Nadia styrer dig sikkert igennem 4 timers lækker musik på NRJ – upåagtet om du sidder i trafikken, på kontoret eller hjemme. Udover hitmusikken, krydrer Nadia Coffee Break med anekdoter, musik- og celebrity nyheder, konkurrencer og ind i mellem også gæster.

18.00-22.00

AFTENEN PÅ ENERGY

Non-stop musikformat på aftenen fra 18-22 på ENERGY 

20.00-00.00

ENERGY @ THE CLUB

Hver weekend skruer vi op for tempoet når DJ’s fra ind og udland spiller de fedeste club hits i din radio fra 20.00-00.00.  

ENERGY (NRJ) DANMARK
NORDSØVEJ 8
2150 NORDHAVN
INFO@NRJ.DK

©️ 2019 NRJ DANMARK

INFO VEDR. COVID-19

Det er vanskelige tider for alle i øjeblikket. Vi har derfor forståelse for, at der kan være kunder, hvor der er et klart behov for at flytte, udskyde og re-schedulere kampagner, som ikke kan afvikles nu grundet COVID 19 – og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe med at flytte jeres kampagner til senere, så vi kan hjælpe jer alle med at holde hjulene i gang.

Vi er midlertidigt også nødsaget til at holde vores egne hjul i gang, hvorfor vi desværre ikke kan ændre betalingsbetingelser på aftalte kampagner – upåagtet, hvor meget vi gerne ville.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvor mange, der vil afvikle deres udskudte kampagner på samme tid. Derfor kan vi komme i en situation, hvor der i visse uger er udsolgt i reklameblokkene. Vi tager derfor forbehold for, at det kan blive nødvendigt at foretage visse småjusteringer i udskudte kampagner – og beder om, at alle udviser forståelse og en vis fleksibilitet, så vi kan få alle kampagner afviklet.